Size bir telefon kadar yakınız
0 212 872 08 08

30.Yıl Kutlama Mesajı

12.02.2024
407 görüntülenme
30.Yıl Kutlama Mesajı

Saygıdeğer Çağrı Grup Ailesi,

Büyük bir gurur ve mutlulukla ifade etmek isteriz ki; Çağrı Elektrik olarak, 1994 yılından bu yana yer aldığımız elektrik sektöründe 30 başarılı yılı geride bırakmış bulunuyoruz. Üstlendiğimiz öncü roller ve sunduğumuz kaliteli hizmetlerle, pazardaki liderliğimizi daha da sağlamlaştırdık.

Başarımızın temelinde, işimize olan tutkumuz, profesyonellikle yoğrulmuş enerjimiz ve “Aramızda Elektrik Var” sloganımızın taşıdığı anlam yatmaktadır. Bu slogan, şirketimizin iç dinamiklerini ve güçlü iş ağımızı temsil etmektedir.

Müşteri odaklı yaklaşımımız, bölgesel ve ulusal iş ortaklarımızla birlikte elde ettiğimiz başarılar, aidiyet duygusu yüksek, yetkin ve deneyimli çalışanlarımızın özverili emekleriyle şekillenmiştir. Bugün ve geçmişte bize güç veren çalışanlarımız, şirketimizin en büyük değeri ve gurur kaynağıdır.

Bu uzun ve başarılı yolculukta bize destek olan ve gelecekte de yanımızda olacak olan tüm Çağrı Grup Ailesi çalışanlarına teşekkür ederiz. İlke ve değerlerimize sıkı sıkıya bağlı kalmanın yanı sıra, azim ve kararlılıkla çalışarak her gün bir adım daha ileri gitmemizi sağlayan çabanızı takdir ediyoruz.

Başarı hikayeleri ile dolu 30 yıl boyunca elde ettiğimiz kıymetli deneyimler, elektrik sektöründeki geleceğimize ışık tutmaktadır. İlerleyen dönemlerde de iş birliği içinde daha büyük başarılara imza atacağımıza ve sizlere olan inancımız tamdır.

Saygılarımızla,

Çağrı Elektrik Yönetim Kurulu